Nieuw rieten dak op uw woning?

foto-rieten-dak-midden-nederland-rietdekkers (9)

EEN NIEUW RIETEN DAK OP UW WONING?

Een nieuw rieten dak is een behoorlijke investering, maar ook een grote meerwaarde voor uw woning. Een hoogwaardig rieten dak wordt gerealiseerd door de combinatie van eerste klas kwaliteit riet en het vakmanschap van de rietdekker. Eerste klas riet selecteren is alleen weggelegd voor ervaren rietdekkers die door ervaring de juiste rietkeuze kunnen maken. Deze ervaring is onafscheidelijk verbonden aan de ervaring van het aanbrengen van het riet. Midden Nederland Rietdekkers helpt u graag bij de juiste keuze maken en zorgt voor het aanbrengen van een nieuw rieten dak op uw woning.

VERVANGEN RIETEN DAK

Als het rieten dak te slecht is voor onderhoud of restauratie of het niet meer rendabel is om het op te knappen dan zal het rieten dak vervangen moeten worden. Bij het vervangen van een bestaand rieten dak zorgen wij ook voor het slopen van het rieten dak en het afvoeren van het afval. Na het verwijderen van de oude rieten deken verzorgen wij ook het nodige timmerwerk en isolatiewerk indien nodig. Een goede basis is belangrijk voor een lange levensduur van de nieuwe rieten deken. Daarna voorzien wij het geheel van een strak afgewerkte rieten kap en wordt het geheel vervolgens bezemschoon opgeleverd.

foto-rieten-dak-midden-nederland-rietdekkers (1)

KWALITEIT VAN HET RIETEN DAK

De kwaliteit van een rieten deken heeft niets te maken met de dikte van de deken maar juist met de toplaag, ook wel slijtlaag genoemd. De kwaliteit van de slijtlaag is essentieel op de extra kwetsbare plekken en moet daarom van topkwaliteit zijn over het gehele dak. Hoe beter de slijtlaag hoe beter de bescherming van de rieten deken zelf en hoe langer dus de levensduur van het dak.

Een speciale kwaliteit van Midden Nederland Rietdekkers zijn de siersnorren, de geweldig strakke en symmetrische lijnen bij dakramen, dakkapellen en andere randafwerkingen in het dak. Deze siersnorren zijn voor ons het ‘neusje van de zalm’ op het rieten dak, dat maakt het nét even af! 

WhatsApp Image 2021-11-02 at 18.03.27 (1)

 

OVER MIDDEN NEDERLAND RIETDEKKERS

 

Midden Nederland Rietdekkers is een jong maar ervaren rietdekkersbedrijf. De oprichters Martin en Leendert zijn al jaren een hecht rietdekkersteam. Beide zijn opgegroeid in het midden van Nederland maar werken door geheel Nederland. Kenmerkend is hun gedrevenheid, vakmanschap en passie voor het rieten dak. Ze gaan ervoor en verliezen geen moment de kwaliteit uit oog. Als team staan een nette en vlotte manier om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen uw rieten dak aan hen uit handen kunt geven.