Over Midden Nederland Rietdekkers

WhatsApp Image 2021-11-02 at 18.03.27 (1)

OVER MIDDEN NEDERLAND RIETDEKKERS

 

Midden Nederland Rietdekkers is een jong maar ervaren rietdekkersbedrijf. De oprichters Martin en Leendert zijn al jaren een hecht rietdekkersteam. Beide zijn opgegroeid in het midden van Nederland maar werken door geheel Nederland. Kenmerkend is hun gedrevenheid, vakmanschap en passie voor het rieten dak. Ze gaan ervoor en verliezen geen moment de kwaliteit uit oog. Als team staan een nette en vlotte manier om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen uw rieten dak aan hen uit handen kunt geven.

TOTAAL CONCEPT (NIEUWE) RIETEN DAKEN

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het aanbrengen van nieuwe rieten daken en het vervangen van bestaande rieten daken. Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan in de bouw was de stap naar een niveau hoger op het dak een logisch gevolg. Het zichtwerk van een rieten dak is toch de kroon op de woning. Door deze ervaring bieden wij voor nieuw rieten daken en het vervangen van rieten daken een totaalconcept door al het voorbereidende werk zoals isoleren, bepaling, timmer- en constructiewerk geheel uit handen te nemen. U hebt dan alles in één hand en hiermee bieden we ook de mogelijkheid om uw pannendak te vervangen door een rieten dak. Benieuwd naar onze werkwijze? Deze vindt u hieronder in enkele stappen uiteengezet.

foto-rieten-dak-midden-nederland-rietdekkers (1)

ONZE WERKWIJZE

Duidelijkheid en doorlooptijd
‘Afspraak is afspraak’ dat wordt vaak gezegd, maar de afspraken nakomen, daar gaat het om. De mannen van Midden Nederland Rietdekkers daar kunt u op bouwen. We staan voor duidelijk afspraken, houden rekening met uw wensen, schatten de situatie en locatie goed in om zo verrassingen te voorkomen. Hierdoor houden we doorlooptijden kort, hebt u zo min mogelijk overlast en weet u van begin tot eind waar u aan toe bent. Hoe fijn is dat?

Slopen rieten dak
Bij het vervangen van een bestaand rieten dak zorgen wij ook voor het slopen van het rieten dak en het afvoeren van het afval. Slopen lijkt zo makkelijk maar een rieten dak wat losgehaald moet worden is wel even wat anders. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en zorgen voor een vakkundige verwijdering om nevenschade zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast zorgen we voor een deskundige afvoer en vooral duurzame verwerking van het rietafval.

Isolatie & timmerwerk
Bij het vervangen van een rieten dak of bij nieuwbouw nemen wij indien gewenst ook het gehele isolatie- en timmerwerk uit handen. Afhankelijk van de omvang kunnen wij dit in eigen beheer of we werken met onze vaste partners samen. Hierdoor nemen wij u veel regelwerk uit handen en hebt u één vast aanspreekpunt.

Aanbrengen rieten dak
Na alle voorbereidingen brengen we uiteindelijk de nieuwe rieten deken aan. We werken hierbij volgens de nieuwste normen qua veiligheid en zijn voorzien van professionele machines en hulpmiddelen. Ondanks de steigers en andere materialen die om uw woning aanwezig zijn zorgen we dat u zo min mogelijk hinder heeft en houden we de bouwplaats schoon en opgeruimd. U hebt altijd één vast aanspreekpunt en alles vindt in goed overleg plaats.

Afwerking en opleveren
De afwerking van het dak is de kroon op ons werk! Wanneer alle siersnorren strak, de petten recht en de dakvoet waterpas is zijn wij tevreden. Het totaalplaatje moet kloppen, het dak tip top in orde, de bouwplaats schoon en de klant tevreden. Dat is waar we van begin tot eind naar toewerken bij al onze projecten.